×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

IJstaart met Maltesers

Na het grote succes van onze pavlova met Maltesers, gaan we vandaag weer los met die lekkere krokante chocoladeballetjes en maken we een ijstaart met Maltesers. In deze heerlijk zondige ijstaart komen ze extra goed tot hun recht, vinden we. Geef toe, hij ziet er goed uit, toch?

Begin trouwens op tijd als je deze taart wil maken, want zoals je ziet moet je wel een aantal stappen zetten voor dit recept. En eh, niet alleen figuurlijk, want je loopt flink wat heen en weer richting de vriezer 😉 . Maar geloof ons als we zeggen dat die inspanning het helemaal waard is! In verband met smeltgevaar raden we je aan om de Maltesers aan het einde met z’n tweeën op de taart te plakken. Het is even wat werk, maar hé, dan heb je wél een heel spectaculair dessert op tafel staan! Dus, klaar voor een ware Malteser-mania?! Go, go, go!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-12-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member