Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Huzarensalade – ZELF MAKEN

Weet je nog, vroeger in de schoolkantine? Dat je heel snel iets wilde eten en zo’n gouden bakje kocht met een oranje plastic lepeltje? Huzarensalade zat er in dat bakje, heerlijk om zo even weg te lepelen. Maar je kent ons, wij maken dat soort dingen het allerliefst gewoon zelf. ’t Is namelijk écht niet zo moeilijk hoor, huzarensalade zelf maken.

Het ziet er iets anders uit dan in zo’n bakkie, maar dat komt omdat we de stukjes vrij groot houden. Is ten eerste gewoon makkelijk, en ten tweede maakt het voor de smaak helemaal niets uit. Hierbij onze versie van het recept, super makkelijk en heel handig om mee te nemen naar je werk/school/picknick!

  • 3 Personen
  • 25 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“ Je kunt eindeloos veel dingen toevoegen aan je huzarensalade. Sla bijvoorbeeld, of cherrytomaatjes. Houd je niet van ham? Dit kun weglaten of vervangen voor rundvlees.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 20-07-2016
Bekijk onze shop!