Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Video

Halloumiburger met gegrilde watermeloen

Gesponsord – We hebben weer iets leuks gemaakt, namelijk deze halloumiburger met gegrilde watermeloen. Het is een heerlijk vegetarisch recept, waarbij we een gegrilde portobello als burger gebruiken. Die serveren we met een bijzonder lekkere salsa van tomaat en watermeloen en, zoals de titel al verraadt, gegrilde halloumi. Tot slot maken we het geheel compleet met een frisse saus van munt en Griekse yoghurt. Om je vingers bij af te likken; zo lekker!

Kies net als wij voor gemak en gril alles op een grill van George Foreman. Deze heeft een megafijne non-stick coating, waardoor-ie na gebruik zo weer schoon is. Dankzij de grill staat deze luxe burger al in 15 minuten op tafel zonder dat daar ook maar één pan aan te pas hoeft te komen.

Ook lekker: bereid de courgette voor deze gezondere quiche van filodeeg eens op de George Foreman-grill!

  • 2 Personen
  • 20 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-07-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!