×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Tussendoortjes

Gezonde notenrepen met chocolade

Het blijft fijn om een gezond tussendoortje op zak te hebben, toch? Tegen de middag, zin in zoet maar hebt met jezelf afgesproken deze dag niet te sinneren. Eerder gaven we je voor deze momenten al dit recept voor gezonde mueslirepen, deze granolarepen en deze skinny pindarepen. We love bars 🙂 Het fijne aan dit recept is dat je slechts 5 ingrediënten door elkaar mixt en klaar zijn je repen. Ze hoeven dus niet eens de oven in. Kan niet mis gaan toch?

Wederom net als de mueslirepen zijn deze repen suikervrij, tarwevrij en zuivelvrij. Ik zeg overigens niet dat ze skinny zijn hè? De dadels zijn zoet, noten zijn vet. Maar wel goede vetten en vezels, en dus healthy! En een heel klein beetje goede, pure chocolade is ook prima. Ze smaken echter zo slecht lekker, absurd. Maken dus. En dat is heel easy, slechts 5 ingrediënten mixen en klaar!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-09-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member