Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Tussendoortjes

Gezonde kiwimuffins

Yesss, het is weer tijd voor een healthy baksel, kiwimuffins it is! Deze muffins zijn echt een must try. Ze hebben een verrassende frisse, zoetzure smaak. Kiwi’s zijn ook nog eens super gezond, dat betekent lekker vitamientjes binnenkrijgen terwijl je aan het snoepen bent. Heerlijk toch? En ze zien er ook nog eens cute uit met die plakjes kiwi bovenop. Bijna te leuk om op te eten! Maar ze zijn te lekker om het niet te doen…

Gelukkig betekent bakken niet altijd uren in de keuken staan, deze kiwimuffins zijn namelijk zo gepiept. En je hebt maar zes ingrediënten nodig. It’s as easy as that. Succes!

  • 6 stuks
  • 40 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“De plakjes bovenop met schil? No worries, je kunt de schil van de kiwi gewoon eten. Sterker nog, het is hartstikke gezond! Was de schil altijd eerst even en borstel eventueel de haartjes eraf. 😉”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-09-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!