×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Gezonde Griekse frittata met 6 ingrediënten

Zo’n beetje alles wat uit Italië komt is lekker, toch? Pizza, pasta, lasagne, gnocchi, tiramisu, panna cotta, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook frittata is zo’n geslaagde Italiaanse uitvinding. Met deze gezonde Griekse frittata geven wij er een Griekse twist aan. In 25 minuutjes staat-ie op tafel en je hebt er maar 6 ingrediënten voor nodig. Eet ‘m als ontbijt, lunch of als licht diner, wat jij maar wilt!

Het maken van deze gezonde Griekse frittata is echt een makkie. Alles wat je nodig hebt is courgette, spinazie, cherrytomaatjes, feta, eieren en zwarte olijven. Klop de eieren op met de verkruimelde feta. Bak de courgette, spinazie en cherrytomaatjes in een pan tot ze zacht zijn. Voeg de zwarte olijven toe en giet het ei-mengsel eroverheen. Laat het geheel op een laag vuurtje bakken tot de eieren gestold zijn en klaar is je frittata. Een lekker skinny six’je dat je in een handomdraai gemaakt hebt!

Zin in nog meer van die makkelijke én gezonde skinny six’jes zoals deze gezonde Griekse frittata? We hebben nog veel meer smakelijke recepten voor je klaarstaan, die vind je hier. Of ontdek ze in ons allernieuwste kookboek 100x skinny dinners of in ons skinny six kookboek. Deze boeken staan vol makkelijke, snelle en gezonde recepten die je, juist, met maar 6 ingrediënten maakt. Genoeg receptinspiratie dus!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-07-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member