Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere tussendoortjes

Gezonde chocoladerepen met noten

A girl loves herself some chocolate, right? Ons kun je er in ieder geval zeker blij mee maken. Op Sinner Sunday gaan we dan ook regelmatig los met chocolade, maar ook maken we er graag gezonde tussendoortjes mee. Zoals deze healthy chocolade fudge (OH MY!), of deze supersnelle chocoladekoekjes, en zelfs een cake met chocolade en courgette (ja, dat lees je goed!).

Dit keer maken we easy peasy chocoladerepen met noten, zaden, cranberry’s en rozijnen. Mmm, zó lekker. Je kunt er eigenlijk alles in doen wat je lekker vindt. Pas de vulling dus gerust aan! En ja, er gaat redelijk wat chocolade in, maar deze repen zijn nog altijd veel beter dan een gewone chocoladereep. 🙂

  • 8 Personen
  • 1 uur, 15 minuten

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt ze ongeveer een week goed houden in een afgesloten bakje in de koelkast, maar we zijn benieuwd of je ze zo lang kunt bewaren. 😉”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-08-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!