×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Easy peasy paashapje

Yes, bijna Pasen! Ik ben dol op alle feestdagen. Niet alleen omdat ik dan meestal veel familie zie, ook omdat dagen zoals Pasen dé gelegenheid zijn om lekker de keuken in te duiken. Dit makkelijke minibroodje is perfect om te maken voor een paasbrunch waarbij iedereen een gezellig klein hapje meeneemt. Zelfs als je weinig tijd hebt, scoor je punten met dit minibroodje.

Het broodje is heerlijk smeuïg doordat ik kruidenroomkaas met knoflook heb gebruikt. Ik ben dol op dit smeersel. Het zit bomvol knoflook en bestaat vaak uit niets meer dan melk, room, zuursel, knoflook, fijne kruiden, peper en zout. Echt een intense smaak. En vooral die knoflook hè… ben er zó dol op. Bart ook, daar hebben we elkaar echt in gevonden. Die eet zo een hele teen rauwe knoflook weg terwijl ik bijvoorbeeld aan het koken ben. Serieus!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Koud zijn deze broodjes heerlijk, maar ze zijn op hun lekkerst als ze nog een beetje warm zijn. Beleg de broodjes dus meteen zodra ze uit de oven komen.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-04-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member