×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Denise’s Spinazie/parmezaanse kaas balletjes met zoete mosterdsaus

De kerst is voorbij, en zowel Nina als ik zijn nog aan het uitbuiken 🙂 Bij mij thuis zijn er nog genoeg ‘left overs’ dus ik hoef voorlopig niet te koken! Dat komt mooi uit, want de ene feestdag is nog niet voorbij of het volgende feest staat ons alweer te wachten: oud en nieuw! Vandaag een recept wat super geschikt is om te serveren als leuk en origineel borrelhapje voor aanstaand weekend. Dit recept is de specialiteit van mijn Amerikaanse kookjuf mevrouw Russo: Spinachballs. Als je ze morgen wilt eten begin je vanavond al, want zowel het sausje als de balletjes moeten een nachtje staan!

Een ideaal hapje voor een gezellig oud en nieuw avondje!Ik hoop echt dat jullie dit gaan proberen! Vooral met dat sausje is het zo’n heerlijk en toch gezond gerechtje. En daarbij natuurlijk ook ideaal voor de vega’s. Ik ga mijn glitteroutfit alvast uitzoeken voor een knallend uiteinde ? Geniet van deze ‘feestloze’ dinsdag!

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-12-2011

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member