×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Couscous met kip & mango aan een spies uit Het kidsproof-kookboek

Ons Kidsboek ligt alweer een paar maandjes in de winkel en daarom delen we vandaag een Skinny Six uit Het kidsproof-kookboek. Want dat -ie kidsproof is betekent allerminst dat er geen lekkere recepten instaan voor grown-ups ;-). Deze zomerse couscous met spiesjes met mango en kip is namelijk gewoon heel erg lekker! Overigens vind je in het Het kidsproof-kookboek alleen maar recepten met maximaal 6 ingrediënten die zowel voor jou als (je) little ones lekker zijn.

Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor een zwangere vriendin, dan is het CLF Kids-boek wellicht wat voor jou! Vandaag dus letterlijk een klein voorproefje. Easy does it in dit recept. Oftewel; een super simpele couscoussalade die fris en fruitig smaakt. Houd je trouwens van een beetje spicy, doe er dan een beetje fijngesneden rode peper doorheen. Komt -ie!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Benieuwd naar de rest van de recepten? Koop dan nu Het kidsproof-kookboek. ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 03-07-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member