×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Kerst

CLF GOES CHRISTMAS! Warme applecrisp met pecannoten en vanille roomijs

Vandaag is het zondag 11 december, over precies 2 weken is het kerst! En deze chicks houden naast food ook heel erg van Christmas. De komende weken zal Chickslovefood dus in de kerstsferen verkeren. Hoe ideaal? Jij kan dit jaar stress-loos de kerst doorkomen, want wij geven je de komende twee weken de beste recepten en tips voor een geslaagde en vooral heerlijke kerst :-). Zoals jullie weten ben ik net terug uit de USA en heb ik een lading nieuwe recepten en inspiratie meegenomen. Vandaar vandaag in de Sinner Sunday als kerst kick-off dit perfecte kerst dessert: Warm applecrisp with icecream, hmm.

De warme appelcrisp gaat zo goed samen met koud ijs, echt een top combi.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Dit recept is makkelijk te maken en ideaal voor kerst, het is heel goed te doen voor een grotere groep mensen en je kan het van te voren klaar maken. Je hoeft dan alleen nog voor het serveren de schotel even op te warmen! Ideaal toch?”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 11-12-2011

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member