Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Drankjes

Chai Tea Latte to go

Gesponsord – Jongens, mag ik éven de aandacht: hoe lekker is een zelfgemaakte Chai Tea Latte!? Nou, echt extremely lekker dus. Ik bestelde ‘m al wel eens in restaurantjes en (koffie)tentjes, maar nu heb ik ein-de-lijk zelf een variant gemaakt. Grote inspiratiebronnen zijn het koude weer én mijn nieuwe Tefal Travel Mug. Wat een heerlijke to go-mok is dat. Perfect lekvrij, lekker groot (360 ml) en je koffie en thee blijft écht de hele dag warm. Een mooie mok in combi met die vieze regen vraagt om een verwarmend drankje, toch? Oké, hierbij het recept voor een heerlijk kruidige Chai Tea Latte!

Een heerlijke, kruidige drank met onder meer kaneel en kruidnagel, mmmm. Zowel thuis lekker te drinken, maar Chai Tea Latte kan natuurlijk ook prima to go!

  • 3 Personen
  • 20 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Heerlijk om aan een grote mok te slurpen terwijl je onder een dekentje op de bank ligt, maar deze Chai Tea Latte is natuurlijk ook perfect on the go! De Tefal Travel Mug is te openen met één hand én je kunt er vanaf alle kanten uit drinken, handig! En aan het einde van de dag zet je je beker gewoon in de vaatwasser. Enjoy!

Bewaartip: Drink je niet meteen 3 porties op? Je kunt de Chai Tea Mix (dus zonder de melk), goed afgedekt wel een week in de koelkast bewaren. ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-09-2017

Krijg 2 e-kookboeken kado!

Sla je favo recepten op in je eigen account én ontvang onze nieuwste e-kookboeken ‘Sinner Sunday’ en '5 or Less Vega'!

Word gratis member