Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Drankje

Chai latte ijskoffie

Gesponsord – Deze chai latte ijskoffie is ons nieuwe favoriete drankje! Voor wie denkt dat een chai latte een typisch winterdrankje is… think again. Een shot espresso geeft dit verkoelende drankje een extra kick. Laat dat nou nét zijn waar wij, tijdens warme dagen, naar snakken. Kruiden zoals kardemom, kruidnagel en gember geven je een energieboost en zijn een feestje voor je smaakpapillen. Om deze chai latte ijskoffie te maken, zetten wij espresso van de single origin colombia koffiebonen van L’OR ESPRESSO. Deze bonen hebben een volle smaak en een complex karakter dat perfect samen gaat bij deze kruidige en romige ijskoffie.

Benieuwd naar het recept? Lees dan gauw verder!

  • 2 Personen
  • 20 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-08-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!