×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Supersnel

Bruschetta met serranoham en kappertjes

Het waait, regent, het is koud en toch is het nog officieel zomer! Ik krijg al lichtelijk de behoefte om weer stamppotjes te maken, maar van de week kreeg ik gelukkig een zonnige boost bij mijn vriendinnetje Bianca.

Ze was net terug van een trip naar Egypte en ik werd uitgenodigd om met haar en haar vriendje Michel de foto’s te komen kijken onder het genot van wat hapjes. “Je zult het wel niks vinden, jij met je site,” zei ze toen ze haar hapjes serveerde. Ik was echter blij verrast: de klassieke bruschetta, net even anders! Inspirerend en dus CLF waardig! Bieb, hier komt -ie dankzij jou!

Zo lekker: serranoham in combinatie met kappertjes en verse peterselie!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Zeer geschikt voor bij het bekijken van vakantiefoto’s. Of uhh, voor bij het bekijken van ‘Wie trouwt mijn zoon’ aflevering 3 :-)? Maak ze snel, want het is al bijna officieel geen zomer meer en dan gaan we ECHT over op de stamppotjes!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 13-09-2011

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member