×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Broodje met romige champignons

Ik was afgelopen weekend bij mijn ouders en wilde even iets lekkers maken. Dan ga ik dus heerlijk snuffelen in koelkast/vooraadkast/tuin… Ik stuitte op een bakje deze-moeten-nu-wel-op-champignons en besloot daar een lekkere lunch mee te maken. En deze Turkse broodjes waren inderdaad heerlijk. Kan ik soms zo van genieten, zo’n warme comfort food-lunch. Een beetje herfstachtig zelfs. Maar joh, don’t blame me, het voelt nu gewoon al een beetje herfstachtig zo nu en dan door het weer.

 

Anyway, hier een heerlijke lunchtip voor het weekend: Turks brood met romige champignons, prei en tijm uit de tuin van m’n ouders!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Ohja, ik heb nog een paar champignontips voor je, gratis en voor niets: – Was ze liever niet met water. Dat water zuigen ze op en komt de smaak niet ten goede. Borstel ze schoon met een borsteltje of stukje keukenpapier. – Worden jouw champies niet bruin? Dan zitten er teveel in de pan. Als je een grotere pan neemt of de champignons in 2 etappes bakt, zul je zien dat ze sneller bruin worden.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-08-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member