×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Bounty zelf maken met 3 ingrediënten

Gesponsord – Oké, eerlijk zeggen, hoe vaak lukt het jou om het tankstation uit te lopen zónder iets lekkers te kopen? Eigenlijk is het bezoeken van een tankstation helemaal niet zo goed voor je portemonnee én je lijn ;-). Gelukkig komen wij nauwelijks meer in een tankstation, omdat we 100% elektrisch rijden. Al jaaaren, en sinds kort in de allernieuwste Hyundai Kona via Ursem Barten. ZO FIJN! Lekker duurzaam, en buiten dat het een prachtige auto is, rijd je er zo hop 400 km mee, Laden onderweg is dus eigenlijk nooit nodig. I-DE-AAL. Missen we die lekkere tankstation snacks dan niet? Neuh… Want weet je, je kunt bijvoorbeeld heel easy een Bounty zelf maken thuis. En we weten dat dat iets is waar wij, maar ook jij (!) blij van wordt.

Toen we op Instagram vroegen wat voor lekkers jullie vaak meegrissen bij de kassa kwam daar namelijk verrassend vaak hetzelfde antwoord uit: een Bounty! En dan heel specifiek: een pure Bounty. Gelukkig kennen we het recept om Bounty’s te maken. Heel makkelijk, met maar 3 ingrediënten. Dus ook als jij elektrisch rijdt, of dat binnenkort gaat doen, zodat je niet meer in de kiosk van het tankstation komt…kun je genieten van een pure Bounty! Ga aan de slag en ontdek hoe leuk en easy het is: Bounty zelf maken met maar 3 ingrediënten. You’re welcome!

Enne, met het recept hieronder maak je zo’n 15 kleine Bounty’s. Jep, een zak vol!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-03-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member