×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Bonenburger met röstibroodje

Gesponsord – Eet jij graag burgers met friet? Wij ook, maar zo op de skinny maandag houden we het graag wat gezonder. 😉 Toch burger cravings zo aan het begin van de nieuwe week? Daar hebben we wat op bedacht! Deze bonenburgers met een ‘broodje’ van zoete aardappelrösti zijn zowel burger als friet in één. En door het zoete aardappelbroodje en de vega burger zijn ze dus een stuk verantwoorder!

Deze röstibroodjes ken je misschien al wel uit ons kidsproof-kookboek. Maar in plaats van een gewone hamburger, gaan we vandaag voor een plantaardige bonenburger van Jumbo Veggie Chef. Deze nieuwe lijn met 40 verschillende vegetarische en veganistische producten is sinds kort te koop bij Jumbo. Van falafeldeeg tot groentenburgers: hier scoor je dus het grootste assortiment aan plantaardige vleesvervangers! Op deze manier wordt het een stuk makkelijker én betaalbaarder om lekker en gevarieerd plantaardig te eten. Ideaal dus als je af en toe zin hebt in een lekkere vleesvervanger, zoals wij vandaag. 🙂 In combinatie met de zoete röstibroodjes, de romige yoghurtsaus en de frisse tomaat is het echt een topper!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Benieuwd naar het eindresultaat? In onderstaande video maakt Elise het recept met Rian, die via Jumbo een middagje koken met haar favoriete blogger won. Bekijk dus snel de video om te zien hoe je te werk gaat!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-03-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member