×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Bladerdeegtaartje met koffiekaramel en bananenroom

Gesponsord – Dit bladerdeegtaartje met koffiekaramel en bananenroom is een geweldige traktatie. Dus weg met het idee dat koffie alleen geschikt zou zijn om te drinken! De zoete karamel, sterke koffie, romige bananenroom en frisse citrusvruchten vullen elkaar perfect aan. Deze harmonie vind je ook in de nieuwe L’OR Limited Creations Arabica Catuai. Deze koffie is gemaakt van de zeldzame Arabica koffieboon die groeit in de Braziliaanse, gele koffiebes. Deze zoetere koffievrucht zorgt voor een unieke smaaksensatie van frisse, citrustonen opgevolgd door kruidige en geroosterde tonen. Heerlijk als kopje op zich, maar deze koffie past dus ook heel goed in een dessert!

De Limited Creations Arabica Catuai is de eerste variant van een reeks tijdelijke, unieke smaaksensaties samengesteld door de koffie-experts van L’OR.

Dat je nog veel meer met de koffies van L’OR kunt doen, laten we zien in dit verrukkelijke lijstje vol koffierecepten!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-04-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member