×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Supersnel

Best wel gezonde quesadilla’s

Quesadilla. Een mooi woord voor Mexicaanse pannenkoek. Of tosti. Of zoiets. Een ieder geval twee tortilla’s op elkaar geperst met (in de originele variant) heul veul gesmolten kaas ertussen. En dan vooral ook heel veel verschillende soorten. Vreselijk lekker! En ook vreselijk niet skinny. Daarom presenteer ik u met trots mijn eigen variant: de best wel gezonde quesadilla. Met zelfgemaakte guacamole, dat natuurlijk ook.

Portie Quesadilla. Met guacamole. Zeg daar maar eens nee tegen als het voor je neus wordt gezet. Maar waarom zou je ook, het is gezond!Het proeft als fastfood, maar het is behoorlijk gezond door de tonnen aan groenten en de beperkte hoeveelheid vet. Komt -ie!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Natuurlijk kun je alles tussen de twee tortilla's duwen wat jij lekker vindt. Andere groenten, andere kaas... Doe wat jij lekker vindt en maak de restjes in je koelkast op!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 20-01-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member