×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Baileys taart met banaan en kokos

Gesponsord – Het antwoord is JA. Deze Baileys taart smaakt net zo A-MA-ZING als dat -ie eruit ziet. Neem een hap, proef de Baileys in combinatie met banaan, room en kokos en waan je op een tropisch eiland.

Doe je ogen open en zie dat je gewoon in het druilerige Nederland staat, maar je (paas)dag is zojuist wél een stukkie mooier geworden door deze hap, haha.

Ziet er indrukwekkend uit, hè, deze Charlotte-taart (zo heet dat, met die lange vingers aan de zijkant). Maar hij staat al binnen een half uur in de koelkast. Dan begint het zware werk pas: 4 uur wachten. Maar zoals je inmiddels wel hebt begrepen, dat wachten wordt beloond. Succes met je Baileys taart!

P.S. Deze taart is gróót! Serieus, je kunt er wel met zo’n 15 man van eten. Dus neem lekker mee naar je familiebrunch :-). Minder groot? Neem een kleinere springvorm en halveer de benodigdheden.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 01-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member