Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Aziatische rijstsalade

Iets wat ik de laatste tijd heel vaak lunch: een salade met rijst. Ik wil het liefst doordeweeks niet elke dag brood eten, maar iets meer variëren. Alleen kan ik echt niet een hele dag werken op een salade met bijvoorbeeld kipreepjes. I need my carbs 🙂 Dus gooi ik tegenwoordig een hand gekookte zilvervliesrijst door mijn lunch. Licht te verteren en toch voedzaam, ik ben fan.

 

Dus, ik ga naar kantoor met mijn geprepte zakje gekookte rijst in mijn tas, met daarnaast een zakje gewassen sla, een halve komkommer en wat edamameboontjes in een bakje. At the office gooi ik rond lunchtijd alles in een bak en maak ik het geheel op smaak met peper, zout, sesamolie en sojasaus. Wij hebben dit standaard op kantoor staan, dus dat is ideaal. Spread the word, rijstsalade als lunch is een fantastisch!

  • 1 Persoon
  • 15 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 11-07-2016

Chickslovefood Skinny Six scheurkalender 2022

Dit wil je: een bomvolle kalender (365 recepten) om het hele jaar door simpel, verantwoord én behoorlijk gezond te eten. De recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten en bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld!

KOOP 'M HIER!