×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Vega

Asperges met mosterd/mayo vinaigrette

Het was je vast niet ontgaan: het is weer tijd voor asperges! Nina maakte eerder al een heerlijke skinny aspergesalade met garnalen en citroen. Ik moet bekennen dat ik nog niet eerder witte asperges had gemaakt. Voor mij dus een eerste try out, gewoon op de traditionele manier, met een plakje ham en een gekookt eitje.

Witte asperges, klassiek geserveerd met aardappeltjes, ei en ham. En dan een romige mosterd/mayonaise vinaigrette erbij maakt dit traditionele gerecht helemaal af!

Ik ben gewend om over asperges een dikke kaassaus te eten. Zalig, maar wel echt heel machtig.  Door Jamie Oliver werd ik geïnspireerd om gekookte asperges te serveren met een vinaigrette. Deze zelf bedachte mosterd-mayonaise vinaigrette gaat super samen met de ham en het ei. En zo is dit gerecht alsnog niet über-ouderwets :-), fijn!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-05-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member