×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Aardappeltoefjes KERSTMENU

Voorgerechten, hoofdgerechten, toetjes… Onze site staat bomvol kerstrecepten. Maar daar horen natuurlijk óók sides dishes bij! Meer dan welke tijd van het jaar dan ook, horen er bijgerechten op tafel bij een kerstdiner.

 

Misschien ken je wel van die perfecte aardappeldrolletjes (ja, drolletjes, zo noemden wij die vroeger), Pommes Duchesse. Ik ben er dol op. En dan heb ik het over zo’n zak uit de vriezer, whaha. Dit recept lijkt daarop. Ze zijn wat minder groot en wat minder gekarteld, maar wél lekkerder dan wanneer je ze uit de vriezer haalt. En all you need is aardappelen en een spuitzak, zo’n beetje. Ik heb nu trouwens een fijn kartelmondje gebruikt, je kunt ook een grote nemen.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Dit gerecht is onderdeel van ons 5 or less-kerstmenu. HIER vind je alvast ons voorgerecht. Voor het hoofd- en nagerecht moet je nog even wachten. ;) Houd de site dus de komende donderdagen in de gaten. :) De complete boodschappenlijst vind je wel alvast hieronder!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-12-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member