×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Teriyaki tempeh & zoete aardappel

It’s a wrap! En dan heb ik het over alle foto’s voor ons kookboek. Heerlijk gevoel! Met topfotograaf Harold Pereira hebben Elise en ik vorige week in 4 dagen bijna 80 recepten gekookt en gefotografeerd, en zijn we zelf ook nog op de foto geweest. Aaah, het wordt zo mooi, jongens! We kunnen niet wachten om het met jullie te delen. De officiële lanceringsdatum is 3 september. Nou, vanwaar deze inleiding: mijn koelkast en vriesvakje puilen uit van de restjes van het maken van de foto’s. We hebben al heel veel opgegeten maar het duurt nog wel even voordat we door onze voorraad heen zijn. Vandaag daarom een recept dat bestaat uit fotoshoot-restjes :).

 

Voor als je zin hebt in een snelle, gezonde hap, is dit gerecht echt perfect. Het vult supergoed, bevat verschillende smaken en toch krijg je allerlei voedingsstoffen binnen door de vitaminebom zoete aardappel, de heerlijke doperwtjes en vezelrijke tempeh. Smullen! En hmmmz, nu heb ik dus al verklapt dat er iets in het boek komt met zoete aardappel, iets met erwtjes, iets met tempeh, iets met sesamzaad en ja, ook iets met teriyaki-saus :).

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-05-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member