×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Quesadilla’s met brie en mango

“Gadver”, heeft Elise ongetwijfeld gedacht toen ze deze ochtend keek welke 5 or less ik had bedacht. Ze vindt brie namelijk vies, haha. Maar sorry Lies, I LOVE BRIE! Echt, ik zou iedere dag een punt van deze witte Franse kaas opkunnen. Maar da’s beter van niet, dan kun je ‘m net zo goed meteen op je dijen plakken, haha :).

 

Nee, brie is niet supergezond. Maar als je één punt met z’n vieren deelt en de rest van de dag van de kaas bent afgebleven, vind ik dat het wel eens mag :). Ik vond dit recept voor quesadilla’s met mango in een Brits kookboek, maar dan was de rode paprika vervangen door rode peper. Lijkt me ook lekker, maar dan mis ik toch wel echt een goede, knapperige groente. Verder ben ik echt van het idee teruggekomen dat fruit in je warme maaltijd niet lekker is. Mango verwarmd is heerlijk, zo veel zoeter dan gewoon rauw!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Geen oven? In een koekenpan of grillpan kun je ze ook prima maken (zie andere quesedilla-recepten).”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-04-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member