×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Peultjessalade met gegrilde perzik

Hello, Summer! Als er één ding is waar ik geen genoeg van kan krijgen als het weer lekker zonnig is, dan zijn het salades wel. Lekkere knapperige, juicy salads. Dit is weer zo’n topexemplaar van een salade, die anders is dan anders (bye bye komkommer en tomaat), maar wel behoorlijk healthy, in een paar minuten klaar en ook nog eens gruwelijk lekker. We gaan vandaag voor de gegrilde perzik!

Laatst was ik zo moe, dat ik echt geen zin had om te koken. Met m’n laatste restje energie sleepte ik mezelf toch naar de supermarkt en flanste ik dit in een kwartier in elkaar voor Bart en mezelf. En BLIJ dat ik was dat ik toch nog even mijn best had gedaan en geen tosti of zo had gemaakt!

Mmm, echt niet normaal hoe lekker zoet en bijzonder een perzik smaakt als je ‘m verwarmt in de grillpan (of op de barbecue natuurlijk!). Doordat er ook nog eens grote croutons en peulvruchten inzitten is deze salade voedzaam genoeg als volwaardige maaltijd. Maar als je net ietsje meer honger hebt, roer je er nog wat quinoa doorheen, of laat je ‘m zo, maar gril je er een lekker visje bij. Hier is -ie dan, één van mijn favo 5 or lesses!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-07-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member