×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Thaise kokossoep

Tegenwoordig is de 5 or less echt mijn favo rubriek. Zo thuis met een zoontje van ruim vier weken heb ik haast geen eens tijd om te douchen, laat staan om uren in de keuken te staan kokkerellen. Tussen de borstvoedingen door haast ik me met mijn vijf ingrediënten– lijstje naar de supermarkt, om vervolgens snel voor mijn vriend thuis komt uit z’n werk iets op tafel te toveren. Ik moet bekennen ik heb echt de afgelopen weken niks in de keuken gedaan, dus ik moest echt weer even opzoek naar mijn inspiratie en mijn kookkunsten. Gelukkig had ik al snel weer de smaak te pakken, deze simpele Thaise kokossoep was een waar succesnummer bij mijn vriend. ‘Dit is echt f***** lekker’, was zijn beoordeling. YES, I am back!! 

Healthy, smaakvol, maar vooral simpel en snel. Hello 5 or less tuesday, I love you!

Mijn zoontje was de volgende dag minder blij, deze soep is iets te pittig voor moeders met borstvoeding. Oeps! Maar als je gewone wokgroenten neemt in plaats van de pittige Thaise variant, moet het goed gaan!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-11-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member