×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

PRE-ORDER NU: Dé Chickslovefood 5 or less-scheurkalender 2024

Weet je wat best wel een uitdaging is: 365 dagen per jaar bedenken wat je ‘s avonds nou weer moet eten. En tijdens schrikkeljaar zijn dat nog eens 366 dagen! Oké, op af en toe bestellen en buiten de deur eten na, maar dan blijven er alsnog honderden avonden over waarop jij je hersens moet kraken. Nou, daar hebben wij uiteraard een oplossing voor. Een scheurkalender, maar dan next level. Vrolijk, goedgevuld, bomvol kleur. Echt een finger lickin’ goed cadeautje. Maar het allerbelangrijkste: je ontdekt iedere dag een recept voor het avondeten dat met maar 5 ingrediënten te maken is. En natuurlijk kun je in het weekend vooruit gluren om te ontdekken welke recepten je wilt maken. Maar ook zonder planning en op de dag zelf, zijn deze recepten héél goed te doen. Alle 5 de benodigdheden scoor je snel bij de gewone supermarkt. En de recepten die wat meer tijd kosten? Die hebben we lekker in het weekend gepland. Je scoort onze allernieuwste scheurkalender HIER! 

Deze luxe scheurkalender bevat dus maar liefst 366 recepten voor het avondeten, stuk voor stuk met maximaal 5 ingrediënten, 5 or less dus. Helemaal op mooi papier (niet van dat krantenpapier) en in full color. Zodat je zelf niet meer hoeft na te denken over dat avondeten na een lange dag. Nou, als dat geen cadeau is ;-)?
De Chickslovefood 5 or less – scheurkalender 2024 bevat:

 • 366 recepten voor het avondeten
 • Heel veel nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde recepten!
 • Alleen maar recepten met 5 ingrediënten
 • JE KOOPT DE SCHEURKALENDER HIER!

  Let op, dit is een pre order! Je reserveert jouw exemplaar en ontvangt deze eind november.

  Dit recept is geschreven op 04-10-2023

  Word gratis member

  Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

  Word gratis member