×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

NIEUW! Kids love cooking, hét kinderkookboek

Ja, ja jajajajajaaaa hiep hiep hoeraaaa, we hebben een TE GEKKE pre order voor je klaarstaan! Dit najaar lanceren we hét kinderkookboek der kinderkookboeken: Het kids love cooking-kookboek. Tuurlijk, dit is een fijn kookboek voor volwassenen die zo’n beetje dagelijks hopen dat kids hun bord leegeten, maar belangrijker nog: dit kinderkookboek staat bomvol lekkere, gezonde recepten die kinderen vanaf een jaar of 7 zélf kunnen maken. Van gezonde chocorepen tot supercrunchy zalmsticks, en van de makkelijkste sushibowl ooit tot speculaaswafels… Jouw/een kind kan het maken! Enne, bonus: elk recept bevat een lijstje met taakjes voor kleine chefs vanaf 3 jaar!

Cover

Dat is natuurlijk heel fijn en lekker voor hen, maar dit boek is natuurlijk óók een topidee voor jou! We sommen wat high lights op:
– Hoe fijn is het als kinderen al van jongs af aan ervaren dat gezond koken en eten leuk en makkelijk is?
– Met de recepten in dit boek kunnen kids van 3 jaar en ouder al helpen in de keuken
– Weinig ingrediënten per recept, maximaal 6!
– QR codes naar makkelijke filmpjes waarin kids voordoen hoe bepaalde keukenhandelingen moeten

Enne, last but not least, lieve mama, papa of verzorgende, hoe heerlijk is het om gewoon even de tijd voor elkaar te nemen, quality time met een little one in te plannen en zonder afleiding samen te koken én uiteraard te eten. Dat zijn zulke waardevolle momenten… Dus ga ervoor!

RESERVEER NÚ HET KIDS LOVE COOKING-KOOKBOEK EN JE BETAALT GÉÉN VERZENDKOSTEN! BEGIN SEPTEMBER ONTVANG JE HET BOEK!

Dit recept is geschreven op 31-07-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member