×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Het Chickslovefood Meal Plan Abonnement

Wij vullen voortaan jouw Meal Planner in! Neem nu een abonnement en krijg iedere vrijdag een ingevuld plan inclusief boodschappenlijst in je inbox! Hieronder de FAQ, veelgestelde vragen dus:

Wat houdt dit abonnement precies in?
Iedere vrijdag versturen wij jou digitaal een ingevulde Meal Planner. Je kunt deze in het weekend doornemen en je boodschappen doen. Dit Meal Plan bestaat uit makkelijke recepten voor zeven avondmaaltijden, twee tussendoortjes of ontbijtjes om te maken (vaak kun je ze invriezen) en uiteraard een complete boodschappenlijst. We hebben de avondmaaltijden in een logische volgorde gezet, maar je kunt natuurlijk altijd schuiven. Je kunt een abonnement voor een maand, een half jaar of een jaar afsluiten. Er zijn drie varianten van het abonnement, de Quick Dinners, de Family en de Back on track.

Welke variant moet ik kiezen, Quick Dinners, Family of Back on track?
Als je tevreden bent met je levensstijl, kun je lekker voor Quick Dinners gaan. Dit plan bevat een heerlijk en gevarieerd avondmenu van pasta en noedels, tot salade en soep. In de basis al hartstikke gezond. De Back on track variant richt ze nóg meer op een verantwoorde levensstijl, voor als je nog even wat gezonder wilt doen dan normaal. Met extra veel Skinny Six’jes, een uitgeschreven weekmenu als voorbeeld, extra tips en toegang tot een speciale Back on track-Facebookgroep. Liever een menu voor het hele gezin? Ga dan voor de Family Meal Planner. Deze bevat kidsproof recepten en tips voor het hele gezin.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?
Je abonnement loopt automatisch door, maar is heel makkelijk op te zeggen. Stuur uiterlijk drie werkdagen voor afloop van je abonnementsperiode een mailtje zonder opgaaf van reden naar [email protected] en je abonnement stopt na afloop van je huidige abonnement. Je zit helemaal nergens aan vast.

Zijn de recepten snel/budgetproof/simpel?
Alle recepten zijn helemaal Chickslovefood-proof. Dat betekent weinig ingrediënten, snel, simpel en véél smaak :-). Alle ingrediënten zijn te koop in de gewone supermarkt, zoals je van ons gewend bent. Doordat we weinig ingrediënten gebruiken, liggen de kosten van je avondmaaltijd nooit erg hoog.

Zijn de recepten geschikt voor vegetariërs?
Ja! Nina is zelf vegetariër, bij alle recepten waar vlees of vis wordt gebruikt staan vega vervangtips.

Zijn de recepten Kidsproof?
Wij hebben allebei twee kinderen die we allebei graag met de pot mee laten eten dus ja, de recepten zijn zeker Kidsproof. Als je de kinderen mee wilt laten eten kun je natuurlijk het beste voor de Family Meal Planner gaan. 🙂

Klik HIER om jou ingevulde Meal Plan te bestellen!

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member