×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

NIEUW BOEK: het back on track 8 weken plan

Je hebt misschien wel ruim een jaar gewacht op een nieuw Chickslovefood-boek, maar we kunnen je verblijden met het nieuws dat dit nu ECHT on its way is! Het fysieke boek: Chickslovefood het back on track 8 weken plan.

Het boek bevat 8 toegankelijke en praktische weekmenu’s, met gezonde recepten die echt lekker zijn. Je hoeft dus zeker niet op een kale wortel te knagen! Voor elk weekmenu is een handige boodschappenlijst opgesteld, waar je kunt afvinken wat je in the pocket hebt. Vervolgens hebben we de ruim 80 recepten voor je uitgeschreven, waarvan er ruim 40 nieuw zijn; die staan dus niet op het blog!

8 gezonde en makkelijke weekmenu’s inclusief boodschappenlijst, voedingswaarden EN tips en tricks van Nina & Elise om gezond te eten en te leven op een lekkere en toegankelijke manier. Het nieuwste boek van Chickslovefood ligt eind april in de winkels, en jij kunt hem nu als eerste pre-orderen zodat je bent verzekerd van een exemplaar van de eerste druk.

Wees er snel bij! Je koopt hem voor slechts € 17.99 HIER. Dat is dus slechts € 2,20 per megagezonde week!

Dit recept is geschreven op 02-03-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member