×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

NIEUW! Alles wat je nodig hebt in één boek

Nog eentje dan… Als kers op de taart. Kroon op het werk. Het ultieme kookboek na tien jaar Chickslovefood. Een extra dik Chickslovefood-boek met daarin álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook. We presenteren je met ongelofelijk veel trots ons tiende boek; Het everything you need is Chickslovefood-kookboek.

Deze superdikke kookbijbel (288 pagina’s) bevat in twaalf hoofdstukken ál het lekkers dat Chickslovefood te bieden heeft, van Skinny Six (reuzeloempia’s: NU maken!) tot Sinner Sunday (Oh hi, chocolate chip tiramisu) en van de musthave (basis)recepten die je gewoon in je kookrepertoire moet hebben (denk aan hummus of 3x pesto) tot makkelijke verjaardagshapjes of knallers die je serveert als je visite hebt. Kortom: als je dit boek hebt, dan ben je er. Dan kun je, op welk moment dan ook, zorgeloos in de keuken staan.

En extra: er staan 80 QR-codes in dit boek die je heel simpel met je smartphone scant, voor extra filmpjes en twists. Lekker interactief, dus!

Daarnaast is dit boek meer dan een collectie van alle recepten die je nodig hebt. Het is voor ons een trip down memory lane geworden, inclusief anekdotes en verhalen van de afgelopen tien jaar dat ons bedrijf bestaat, en ook daar laten we je graag van meegenieten.

Het everything you need is Chickslovefood-kookboek:
– 150 recepten
– vlees, vis en veel vega
– de meest populaire recepten van de website, uit onze eerdere boeken én een lading nieuwe toppers
– 80 QR codes voor nóg meer tips, recepten en variaties
– Bomvol de leukste anekdotes en foto’s van tien jaar Chickslovefood

Als je nú reserveert, ben je verzekerd van een exemplaar van de eerste druk! Je ontvangt het boek dan eind november, op tijd voor Sinterklaas. KLIK HIER!

Dit recept is geschreven op 20-10-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member