×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Nacho buffet

Gesponsord – Jep, dit is een ding: het nacho buffet. Oftewel de nacho tafel. En niet zomaar een ding, nee een héérlijk en perfect Tex Mex idee om te serveren op ieder feest en bij iedere borrel! Kijk hoe leuk het eruit ziet, terwijl het zó makkelijk te maken is! Weinig werk, groots resultaat! Daar houden we van.

Nou, de gebruiksaanwijzing :): je koopt de lekkerste nacho’s en dips van Santa Maria, en vult deze aan met allerlei (vers) lekkers. Hieronder zie je wat wij bij ons nacho buffet serveren. De sterspeler? Santa Maria nacho tortilla chips. Deze crunchy chippies dip je in iets lekker smeuïgs, dit kan zure room of een lekkere guacamole zijn, maar ook een heerlijke Santa Maria salsa (Salsa Dipsaus Medium) of dip (Dip Nacho Cheese Style). Tot slot dip je je nacho in een topping, bijvoorbeeld zwarte bonen, jalapeños, ui, maïs, sla, cheddar…. of allemaal! Wat je maar lekker vindt!

Bekijk de afbeelding hieronder om inspiratie op te doen voor jouw nacho buffet! Enne, hier nog veel meer ideeën om te maken met nacho’s, voor als je net zo’n fan bent als wij :).

Nacho buffet

Dit recept is geschreven op 04-10-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member