×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Koken met CLF op AT5 #3 – de recepten!

Zojuist hebben Elise en ik voor de derde keer gekokkereld op de Amsterdamse televisiezender AT5. Nou ja, gekokkereld… het was zo’n heerlijke chaos en er werd zoveel gekletst dat we uiteindelijk niet echt aan hapjes maken toekwamen, haha! Maar gezellig was het wel, en da’s net zo belangrijk, toch?

Elise en ik koken af en toe bij AT5. Hieronder de receptjes die we vandaag maakten.

Elise en ik koken af en toe bij AT5. Hieronder de receptjes die we vandaag maakten.

Vandaag maakten we (deden we een poging.. ;)) om gerechtjes te maken waar je je beter door voelt. Al deze hapjes bevatten ingrediënten die weer stofjes bevatten die zorgen dat je je blijer voelt. En da’s natuurlijk altijd fijn!


De recepten van vandaag:

Pindarotsjes
Hmmm, zowel pure chocolade als ongezouten pinda’s zijn prima voor je feel good-stofjes.
Klik HIER voor het supersimpele recept.

Zoete aardappel-frietjes
Zoete aardappel knalt uit elkaar van blijheid! We maakten er frietjes mee. De patattekes stonden nog in de oven toen de aflevering afgelopen was, maar HIER vind je het recept.

Wrapshushi’s
Deze ‘sushi’ zit bomvol zalm, die weer bomvol omega 3 zit. En dat olietje zorgt voor de aanmaak van blijheidsstofjes. Smullen! Het recept vind je HIER.

Taztziki
We love, love, love knoflook! En het zorgt ook nog eens voor een goed humeur. We kwamen niet meer toe aan het maken van tzatziki in de aflevering, maar klik HIER voor het recept.

Hummus
Ook zo goed voor je stemming: kikkerwten. Het is het hoofdingredient van hummus. Helaas geen tijd meer om te maken op televisie, maar we hebben HIER wel het supersimpele recept voor je.


Kun je het filmpje hierboven niet afspelen? Bekijk HIER de aflevering terug!

Aflevering 1 terugkijken
Aflevering 2 terugkijken

Dit recept is geschreven op 21-01-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member