×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Hoera, Cédric is geboren!

Jaaaa, hij is er jongens! Afgelopen dinsdag is Nina bevallen van haar tweede zoontje: Cédric! Van het weekend was ik nog met haar in Amsterdam om haar even flink te verwennen voor haar bevalling: lees manicure, massage en lunchen. En nog geen drie dagen later is ze bevallen! Perfect timing. Wel 2,5 week te vroeg, maar de kleine man was met ruim 7 pond gewoon helemaal af en klaar om te komen.

’s Nachts appte Nina me dat haar vliezen waren gebroken. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het las. Ze had echter niet hele sterke weeën die nacht, dus het kon nog wel even duren. Om 10u ’s ochtends kreeg ik een stralende selfie van haar. “Gaat prima hier! Af en toe een wee, soms zelfs een half uur niks!” En daarna hoorde ik opeens niks meer.Tot 13u, toen kreeg ik een foto van haar, Bart en Cédric! Het was een súper snelle bevalling dus! Wellicht gaat Nina zelf hier nog uitgebreider op haar bevalling in. Ze mocht in ieder geval gelijk die middag terug naar huis en kon ze lekker gaan genieten van haar 3 mannen. Wij gaan hier aan de blauwe muisjes, nu al zó in love met de kleine Cédric en natuurlijk ook met zijn lieve grote broer Mathis! En uiteraard héél trots op mijn BFF!!

Liefs, Elise

Dit recept is geschreven op 14-12-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member