×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Hoe maak je soep met lettercroutons?

Psst, kleine chefs opgelet! Het is namelijk weer tijd voor een nieuwe kids video. Dit keer laten we je zien hoe je helemaal zelf soep met lettercroutons maakt.  Dus, ben je er klaar voor?! Klik dan hier voor het recept.

 

Het kids love cooking-kookboek

En let op volwassenen: dit is een recept uit ons spiksplinternieuwe Het kids love cooking-kookboek. Hierin vind je heerlijke en gezonde kidsproof gerechten voor alle momenten van de dag. En nee, daar hoef je dus niet in je eentje voor in de keuken te staan. De recepten in dit boek zijn namelijk zo in elkaar gezet dat je ze samen met je little one(s) kunt bereiden. Vanaf een jaar of 7 kunnen ze zelfs bijna zelfstandig aan de slag en vanaf 3 jaar kunnen ze al volop taakjes doen van de ‘kleine chef’-lijstjes die je blij elk recept vindt. Hoe leuk is dat?!

Als je ‘t boek nu reserveert in onze shop wordt het in september bij je bezorgd. Oh, én je betaalt nu tijdelijk geen verzendkosten!

PRE-ORDER: Het kids love cooking-kookboek

 

 

Dit recept is geschreven op 02-08-2019

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member