×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

De CLF-shop is live!

Hellooo, CLF-fans! Sinds een tijdje lopen wij met Chickslovefood-tasjes rond, omdat ze mooi, leuk en megahandig zijn. Ze vervangen onze Chanel-handtassen, en ook onze Appie-shoppers, multifunctioneel dus ;)! Na heel veel vragen van jullie over hoe aan die tasjes te komen, ontstond daar een idee: we gaan de verkoop in, joehoe! Wat dat betekent? We hebben een Chickslovefood-shop met limited edition gadgets gelanceerd! Dat is een speciale CLF-shop, waar àltijd één of soms twee, of misschien zelfs drie CLF-items te koop zijn.

Webshop chickslovefood shopper food

Allemaal echte Chickslovefood-items, die we speciaal voor jullie laten maken en voor een leuk prijsje in onze CLF-shop verkopen. Omdat alle gadgets limited editions zijn weet je nooit wanneer de items uitverkocht zijn, maar ook niet wanneer het volgende hebbeding online komt. Onze shop is er dus een om regelmatig in de gaten te houden!

Eerste Limited CLF-gadget
We trappen af met een echte CLF-shopper. Deze jute tas is ideaal voor je boodschappen of bijvoorbeeld voor het meenemen van je laptop. Een echte musthave voor alle CLF-fans en foodlovers! Wij zijn inmiddels onafscheidelijk met onze jute vriend, we nemen ‘m nog net niet mee naar bed. Wil jij hem hebben? Ben er dan snel bij, want OP=OP. Deze prachtjongen kost maar € 7,50. KLIKKEN, maar!

We hopen natuurlijk dat je net zo blij van onze CLF-shop met limited edition gadgets wordt als wijzelf.  Wil jij de Chickslovefood-shopper hebben of wil je gewoon een kijkje nemen in onze CLF-shop? Klik dan op webshop in de navigatiebalk hierboven of gewoon even hier.

Happy shopping!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

Webshop chickslovefood

Dit recept is geschreven op 01-11-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member