×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

8x lekkerste CLF-recept voor mannen

Volgens Marcel dan… Toen ik hem een keertje vroeg ‘wat vind jij nou het lekkerste recept van Chickslovefood? kreeg ik het idee om een posting te maken met een top van de lekkerste recepten voor mannen. Ik heb ‘m voor m’n laptop gesleurd en gezegd ‘bekijk de indexen goed en kies jouw favo’s’…

beef chimmichurri1

En dat deed hij. Haha. Hij ging gelijk naar de sectie ‘vlees’. Want dat is zeg maar echt zijn ding 🙂 Later heeft -ie ook nog heel even naar, ik quote: ‘dat vega-geneuzel van jullie’ gekeken. Maar die hebben het niet gehaald. Nou ja, mijn vega recepten dan, want die van Nina heeft -ie natuurlijk niet gegeten dus die kan hij niet beoordelen. Dat is een taakje voor Bart… Goed, hierbij zijn keuzes! 

1. Beef Chimmichurri
Steak, op z’n Argentijns. That’s how he likes it. Ik hoef niet te vragen waar hij het liefst uit eten gaat. Een dikke, liefst 300 of 400 gram wegende steak van de Argentijn, that’s true love voor hem. En Argentijnen eten daar natuurlijk Chimmichurri bij…

2. Kip Pizzaiola
‘Jeetje, ik lees wel vaak mijn vriend dit en mijn vriend dat’, is wat Marcel zei toen hij dit recept opende. Dat klopt, hij is mijn testpannel, dus ik schrijf vaak over hem 🙂 Zo ook bij deze kipschotel met salami en mozzarella. Écht een mannengerecht.

3. Taco’s met romige & pittige kip
‘Met dit soort dingen maak je me altijd wel blij’. En dan bedoelt hij taco’s of wraps met kip en dan een lekker romig sausje erbij. Dit is zijn favo!

4. Hamburger Mexican style
‘Ja, deze was ook echt f*cking lekker’. Dus op 4: een Mexicaans getint ‘broodje’ hamburger.

5. Rundvlees sashimi
Toen we net verkering kregen, sliep Marcel door de weeks nog de hele week op z’n werk. Alleen woensdagavond kwam hij naar huis. Daar keek ik altijd erg naar uit en maakte dan vaak een lekker dinertje. Deze rundvlees sashimi was een keer het voorgerecht en wellicht heb ik die avond echt zijn hart gestolen. Want zijn liefde gaat natuurlijk door de maag. Wil je je man verwennen? Maak dit en it’s on… ‘Waar is die tijd gebleven’, zegt -ie wel eens haha. Want met een kindje is thuis slapen natuurlijk veel leuker, ook al moet je daar 4 uur op een dag voor rijden. En om nou elke avond een feestmaal te maken… Gelukkig hebben we tegenwoordig de zondagavond waarop ik dit soort ‘verwennerijtjes’ soms uit de keuken tover (als we niet een van deze andere dingen doen dan…).

6. Sushi bowl
‘Ja, deze moet er ook bij’. Want hij vindt dit nog steeds een van de meest geniale recepten die ik op Chickslovefood.com heb gedeeld so far. Simpele sushi zonder geneuzel.

7. Thaise kokossoep
‘Dit eten we zoo vaak, die moet er ook bij’. Dit gerecht vindt hij vooral op een doordeweekse dag lekker. Na een lange werkdag een goed gevuld soepje als deze kan bij mannen dus ook in de smaak vallen!

8. Biefstuksalade met parmezaan
En last but not least, in zijn eigen woorden ‘zijn eigen recept’, haha. En ja, voor dit recept uit ons 5 or less-kookboek, heb ik hem dan ook alle credits gegeven. Een absolute topper die ik vaak op social media voorbij heb zien komen. Er zijn meer mannen die fan zijn 🙂

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK AL RESERVEREN, KLIK HIER! ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE ZEVENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

biefstuksalade

Dit recept is geschreven op 21-08-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member