×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

6x gezonde frietjes

Helaas mama’s, de meeste kids zijn gék op patat en haten groenten. It’s the truth. Maar moeten we dat dan maar accepteren? NO! We houden ze gewoon een beetje voor de gek. Zoals met deze 6 gezonde frietjes recepten. Gezond kwark-sausje erbij en serveren maar!

1. Zoete aardappelfriet
Hét recept voor dé beste zoete aardappelfriet staat op Chickslovefood. Echt waar, deze zijn te lekker! En dat vinden jouw little ones ook, wedden?

2. Appelfriet
Moeten frietjes altijd hartig zijn? Deze appelfrieten bewijzen van niet. Lekker met een krokant korstje van onder andere havermout. Ook een must try!

3. Ovenfrites
In ovenfriet uit een zak zit vaak toch nog best wat troep. En dat willen we juist niet, toch? Hoeft ook niet. Want echt, je maakt de beste, knapperige frietjes uit de oven heel gemakkelijk zelf. In deze video laten we je héél snel zien hoe!

4. Tofufrietjes
Oké, een tikkie out of the box, maar why not? Deze tofufrietjes moet je gewoon eens proberen, zelf en je little one. Want ze zijn echt lekker, zeker door de sesamcrunch!

5. Groentefrietjes
Nou deze is dan weer compleet ‘in the box‘,  want je maakt natuurlijk ook heel gemakkelijk friet van bijvoorbeeld knolselderij of pastinaak.

6. Sperziebonenfrietjes
En last but not least dé Franse frietjes van sperziebonen. Serveer ze in een leuke bakje. En dan met een gezond toetje erbij, is het toch net een happy meal? 😉

Geniet van deze gezonde, homemade frietjes!

Dit recept is geschreven op 25-07-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member