×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x verjaardagshapjes met 5 ingrediënten

Uúuren in de keuken staan om alle hapjes voor te bereiden voor een verjaardag? No way, ons niet gezien. Toch willen we de visite graag wat lekkers voorschotelen, dat begrijp je. Maar dan wel zonder mega lange voorbereidingen, aub. Daarom 5x verjaardagshapjes, met 5 ingrediënten óf zelfs minder (!). Geen lange ingrediëntenlijst, korte voorbereidingstijd, weinig stress = meer feest!

1. MAKKELIJK BORRELHAPJE MET TONIJN – 5 INGREDIËNTEN

De ‘tuna melt’ ken je vast wel, op een broodje of tussen twee wraps bijvoorbeeld. Het is een combi van tonijn (uit blik) met gesmolten kaas erover. Maar je kunt er méér mee! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lekkere tuna melt twisters? Lekker makkelijke verjaardagshapjes!

2. WRAPPIZZA QUATTRO FORMAGGI

Kaasliefhebbers, opgelet! Deze wrappizza quattro formaggi met vier geweldige kaassoorten is in no time gemaakt. En zo waanzinnig lekker! Snijd ‘m in puntjes en je wrappizza is klaar voor je visite. Heerlijk met een goed glas wijn!

3. ITALIAANSE EIWRAPS

They see us rollinnnn.. Wraprolletjes doen het áltijd goed op verjaardagen. Deze Italiaanse variant is een beetje anders dan de standaard rolletjes, maar valt ongetwijfeld in de smaak. Met rode pesto, buffelmozzarella en krokant gebakken pancetta heb je een gouden combi te pakken!

4. KAASVLINDERS MET MAAR 2 INGREDIËNTEN

Als je dacht dat het niet nog sneller kon.. JAZEKER WEL! Deze toppers worden maar met 2 ingrediënten gemaakt, dus absoluut geschikt als snelle, stress-vrije, ik-wil-niet-uren-in-de-keuken-staan verjaardagshapjes. All you need is bladerdeeg en kaas, cheers!

5. MINI-HOTDOG ROLLS

Deze schattige mini-hotdog rolls zijn lekker knapperig, we maken ze van filodeeg. En echt super simpel om te maken! Je schuift ze zo in de oven en binnen 20 minuten staan deze verjaardagshapjes te pronken op tafel.

Heb je de smaak te pakken en ben je benieuwd naar nog meer heerlijke verjaardagshapjes? Bekijk dan eens ons heerlijke borrel- en verjaardagshapjes e-book met ruim 40 makkelijke hapjesrecepten! De recepten zijn zo makkelijk, dat je ze ook prima op een vrijdagavond voor bij je eigen glas wijn kunt maken. Maar deze snacks zijn óók stuk voor stuk zo leuk en lekker, dat we zeker weten dat jij welke visite dan ook hier blij mee gaat maken!

Ben je een zoetekauw en heb je liever zoete verjaardagshapjes? Misschien zijn deze Snickers-cookie bombs wat voor jou!

Dit recept is geschreven op 19-10-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member