×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x Vaderdagontbijtjes

Bij Vaderdag hoort natuurlijk een ontbijtje voor paps. Deze 5 Vaderdagontbijtjes vallen ongetwijfeld in de smaak bij iedere vader. Bij die mannen hoef je meestal niet aan te komen met lijnzaad en gezonde prutjes: zoet mag het zijn. Nou, daar weten wij wel raad mee. Van ontbijtmuffins en pancakes tot wafels en aardbeiencrumble. Met een beetje mazzel blijft er ook nog wat over voor jou.

1. Ontbijtmuffins met kokos en chocolade

Ontbijtmuffins met kokos en chocola

Muffins als ontbijt? Yes please! Na het proeven van deze ontbijtmuffins met kokos en chocola wil je nooit meer anders. Over ideale Vaderdagontbijtjes gesproken.

2. American pancakes

De fluffy pannenkoekjes zijn ideaal voor een verwenontbijt met maple syrup. Met ei, bloem, melk en bakpoeder kunnen we direct van start.

3. Pannenkoekentraybake

pannenkoekentraybake

Deze pannenkoekentraybake is perfect als je je vader een yummie vaderdagontbijtje gunt, maar niet eindeloos pancakes wil bakken.

4. Klassieke wafels met chocolade drizzle

Klassieke wafels met chocolade drizzle

Pak je beslagkom er snel bij, want het is weer tijd voor een fantastische Sinner Sunday!

5. Aardbeiencrumble

Aardbeien crumble

Deze overheerlijke aardbeiencrumble staat in ons favorietenlijstje. Met maar 6 ingrediënten staat dit Sinner Sunday-recept zó op tafel. Genoeg Vaderdagontbijtjes om uit te kiezen, toch?

In ons Everything you need is Chickslovefood-kookboek hebben we onze allerbeste recepten verzameld, inclusief de lekkerste Sinner Sundays.

Dit recept is geschreven op 17-06-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member