×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x snelle, gezonde WK-hapjes

Daar gaan we weer, Nederland het veld op! Héle grote kans dat je voor de buis zit. Net als ons! En ja, daar horen snackjes bij natuurlijk.

Chili limoen popcorn

Met chilipeper maak je je popcorn een beetje oranje. Hoe leuk is dat?

Hierbij 5 verantwoorde en snelle snacks, die je zo in elkaar tovert voordat je op de bank ploft. En het leuke; je kunt ze eten als snacks, maar tezamen vormen ze een prima maaltijd. Wel zo handig, aangezien deze wedstrijd om 18.00 uur begint!

1. Popcorn
Eén van de snelste snacks ooit; popcorn. Raar als onderdeel van een (bankhang)maaltijd? Ach, het is niets meer dan maïs met wat lekkere kruiden. Niks mis mee! Ideetjes nodig hoe je je popcorn kunt pimpen? Kijk hier. Smul-ze!

2. Groentechips
Weer zo’n snelle hap: huppakee je favo groentjes in de mandoline of keukenmachine en in de oven ermee. Heerlijk met een dipsausje van bijvoorbeeld magere yoghurt en munt. Hoe gezond kun je snacken! Bekijk hier het recept.

3. Bruschetta met makreel
Voor je portie eiwit bij dit ‘maaltje’: vis. Een broodje met makreel is echt heerlijk. Het snacken wordt helemaal verantwoord als je voor een volkoren (spelt)broodje stokbrood kiest. Hoe je dit lekkere hapje maakt, lees je hier.

4. Edamame-hummus
Bij een borreltafel kan een lekker smeersel niet ontbreken. Ga voor heerlijk maar wel gezond door deze edamamespread te maken. Lekker met bijvoorbeeld een rijstwafel of speltcrakcertjes. Het recept vind je hier.

5. Zalm/komkommerrolletje
Snel, simpel én gezond. That’s how we like it! Deze zalmrolletjes zijn echt lekker skinny en heerlijk fris door de komkommer en de citroenvinaigrette. Snacken was nog nooit zo leuk! Hoe je deze rolletjes maakt, zie je hier.

Pssst….Meer tijd? Deze oranje falafel is ook echt om te smullen en hartstikke gezond!

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

WKHapjes

Dit recept is geschreven op 18-06-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member