×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x snel kerstgerecht met 5 ingrediënten

Allereerst: Merry X-mas everybody!! En zo op tweede kerstdag wil je natuurlijk gewoon vooral chillen en genieten van lekker eten. Maar het kán zijn, dat je voor vanavond nog iets van een gerecht moet fixen en dus flinke stress hebt. Geen nood! 5 or less to the Christmas-rescue! 

cheddarkersttaart

Vijf snelle recept-ideeën met maximaal 5 ingrediënten. Die jij dus nog heel snel in elkaar tovert. Komen ze!

1. Zalmtompouce met wakame
Op zoek naar een leuk voorgerecht? Maak dan deze hartige tompoucen met gerookte zalm. Super makkelijk te maken en iedereen lust ze. Hier vind je het recept.

2. Tomaten-cheddartaart met kerststerren 
Nog briljanter: want met deze taart wek jij de indruk dat je úren in de keuken hebt gestaan. Zo schattig ziet -ie eruit. Hij is echter zo klaar! Klik hier voor de instructies.

3. Zalm-spinazierol
Ook met deze zalmrol maak je opzeker indruk. Een erg lekker visgerecht, wat je geen moeite kost om het te maken. Wedden? Bekijk het recept hier.

4. Mozzarella-spinazietaartjes
Een leuke variant op nr. 2 van deze lijst, kleine taartjes gevuld met spinazie en mozzarella en sterretjes on top. Super leuk als brunchhapje of als borrelhapje ‘s avonds. Zie hier het recept!

5. Gevulde kerststerren
Nog opzoek naar een snel dessert? Maak dan eens gevulde bladerdeeg kerststerren. Ook te maken met 5 ingrediënten. Echt! Bekijk ze met kersen hier, of bekijk hier de foodvideo voor een variant met witte chocolade.

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER!
ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE ZEVENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Zalm-Spinazierol

Dit recept is geschreven op 26-12-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member