×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x kersttoetjes met 5 ingrediënten

Zoek je nog een onweerstaanbaar kersttoetje voor je kerstdiner? Say no more.. We zetten 5x kersttoetjes met 5 ingrediënten voor je op een rijtje. Weinig ingrediënten dus, maar dat is er absoluut niet van af te zien. En ook niet van af te proeven ;). Komen ze!

1. SALTED CARAMEL IJSTAART

Een feestelijk kersttoetje met maar 5 ingrediënten? No problem. Met deze salted caramel ijstaart ga jij sowieso indruk maken op je gasten. Eieren, slagroom, suiker, fudge en karamel zeezout chocolade: that’s all you need! 

2. KERSTSTER TOMPOUCE MET IJS EN FRAMBOZEN

Wij komen in de kerststemming met deze feestelijke kerstster tompouce met vanille ijs en frambozen. Hmm.. dit is zó lekker! Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten tot kerst.

3. Salted caramel bladerdeegster

Wij hebben nog een toppertje voor je, waar gegarandeerd iédereen van gaat genieten. Trust us! 😉 Deze kerstster van bladerdeeg met een vulling van gezouten karamel maak je met slechts 5 ingrediënten. Serveer ‘m met een bol vanille-ijs en klaar is je nieuwe favo kersttoetje!

4. Witte chocolade Oreo-ijstaart met 5 ingrediënten

Deze kerst steel jij de show met dit prachtige kersttoetje! Want wat dacht je van de witte chocolade Oreo-ijstaart met 5 ingrediënten? Oreo, ijstaart én witte chocolade, meer heb je niet nodig voor een geslaagd kerstdiner. De taart ziet eruit alsof je uren en uren in de keuken hebt gestaan, maar in werkelijkheid heb jij er maar een half uurtje werk aan en doet de vriezer de rest.

5. Vegter’s rolletjes taart – 5 ingrediënten

Oké, handen omhoog als je Vegter’s rolletjes kent! Nina (roots in Brabant) niet, Elise (uit den Haag) wel! Hoe dan ook, deze Vegter’s rolletjes taart, met dus de dunne wafeltjes die sommige mensen met oud & nieuw eten, haha, valt in de smaak. Ook bij de non-Vegter’s kenners! Enne, we maken ‘m met maar vijf ingrediënten, easy!

We zijn benieuwd voor kersttoetje je gaat toevoegen aan je kerstmenu. Mocht je liever een kant-en-klaar kerstmenu willen, dan hebben we iets leuks voor je. Namelijk: de do it yourself KOOKWORKSHOP – Indrukwekkend feestmenu. Met dit boekje kun je (samen of alleen) de keuken in duiken, QR-codes scannen en vervolgens in een handomdraai een indrukwekkend 4-gangen menu bereiden! Met geweldige skills waar je iedereen mee omver blaast, maar die met behulp van onze kookvideo’s super makkelijk uit te voeren zijn. En je hoeft zelf je menu niet meer te verzinnen!

Dit recept is geschreven op 24-12-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member