×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x goedkope kerstcadeaus

Je leest het goed, goedkope kerstcadeaus. Want ja, we hebben het echt over fijne prijsjes, jongens. Alle onderstaande producten kosten namelijk maar €7,50! Welke ga jij nog gauw even scoren in onze webshop? Snel, op = op!

1. Keukenlabels
Yes! Je keuken opruimen was nog nooit zo makkelijk. Met deze keukenetiketten van Chickslovefood heb je het zo gedaan! Deze transparante etiketten zijn geschikt om álles in je keuken te labelen en een plek te geven. Denk aan je voorraadbussen, je kruidenpotjes maar ook je koelkast.
Shop ze HIER.
Goedkope Sinterklaascadeaus

2. This chick loves food-keukenschort
Als je dit schort aan hebt in de keuken, shine je de pan uit! ‘t Is een stevig, donkerblauw schort met witte opdruk ‘This chick loves food’, van 100% biologisch katoen!
Shop ‘m HIER.
Goedkope Sinterklaascadeaus

3. This dude loves food-keukenschort
Een héérlijk schort dat geen man zal misstaan. Want welke dude houdt er nu niet van food? Doe ‘m om als je de keuken induikt, om hamburgers te maken bijvoorbeeld ;-).
Scoor ‘m HIER!
Goedkope Sinterklaascadeaus

4. Chickslovefood shopper
Bye bye, plastic tassen! Deze stevige, zwarte shopper van 100% biologisch katoen gaat voortaan overal mee naartoe. Er kan écht lekker veel in!
Shop ‘m HIER.

5. Chickslovefood meal planner
Meal plannen, wij kunnen niet meer zonder. Vaste prik in het weekend! Dit handige notitieblok helpt je een flink eind op weg. Easy!
Scoor ‘m HIER.
Goedkope Sinterklaascadeaus

Naast deze goedkope Kerstcadeaus hebben we nog veel meer leuks in onze shop staan. Kijk maar eens hier!

Dit recept is geschreven op 10-12-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member