×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x suikervrij bakken

Met de lijst: 3x suikervrij bakken, heb jij altijd een lekker en gezond baksel achter de hand. Wij zijn gek op zoetigheid, maar wanneer je aan het bakken slaat, wordt het al vrij snel een ongezonde bedoening.  Maar wat nou als je het gebak zoet met appel of perzik? Het resultaat mag er zijn, drie heerlijk zoete recepten, zonder toegevoegde suikers.

Beviel de lijst: 3x suikervrij bakken? Klik hier als je graag meer inspiratie opdoet voor gezonde baksels.

1. Suikervrije appelhavermout koeken

Wil je eens iets gezonders maken voor bij de koffie of voor ‘s avonds op de bank? Ga dan voor deze appelhavermoutkoeken met kaneel en rozijnen.

Suikervrije appelhavermoutkoeken

2. Suikervrije perzikcake

Een gezondere cake met perzik, havermout, citroen en amandelen. Snijd de cake in plakjes, vries het in en pik er snel een mee als ontbijt of tussendoortje op een drukke dag.

Suikervrije amandel – perzik cake

3.Suikervrije appelcake

Voor bij het ontbijt of als tussendoortje, deze appelcake met rozijnen en walnoten moet je echt maken. Het beslag is zo gepiept, even 45 minuten in de oven en klaar is cake!

suikervrije appelcake

 

Dit recept is geschreven op 22-08-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member