×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x prosecco cocktail met 3 ingrediënten

Gesponsord – Zo! Tijd voor een borrel! Of niet dan? Chicksloooooveprosecco. Gewoon, lekker koud in een flûte, champagne- of vooruit, wijnglas. Maar voor de afwisseling is het óók leuk om wel eens iets door die prosecco te mixen. Niet dan? Dan krijg je een prosecco cocktail! En met slechts een hele kleine toevoeging, maak je al een heel ander drankje. Deze 3 prosecco cocktails bevatten maar 3 ingrediënten! Welke ga jij als eerste maken?

1. Prosecco Mojito (voor liefhebbers van zuur)

Voor 2 cocktails meng je 200 ml prosecco met het sap van 2 limoenen. Schenk in 2 glazen, roer door en maak af met wat gecrushte muntblaadjes.

2. Strawberry RosSini (voor liefhebbers van zoet)

Voor 2 cocktails pureer je in je blender of in het molentje van je staafmixer zo’n 10 aardbeien samen met 2 tl honing tot een puree. Doe in een cocktailshaker samen met 200 ml prosecco en schud tot de prosecco volledig is gemengd met de aardbeienpuree. Schenk dan in 2 glazen. Leuk met een aardbeitje op de rand!

3. Prosecco Mimosa (voor liefhebbers van zoet-zuur)

Voor 2 cocktails pers je 2 sinaasappels en doe je het sap in 2 glazen. Vul aan met prosecco (200 ml verdeeld over de glazen) en maak af met een klein scheutje grenadine per glas. Snijd 2 flinterdunne plakjes sinaasappel en leg op de drankjes als finishing touch.

Enne, die prosecco? Die haalden we natuurlijk bij Gall & Gall, sowieso ons go to adresje voor allerlei lekkere alcoholische drankjes.

Dit recept is geschreven op 26-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member