×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezonde quiche

Dol op quiche, maar op zoek naar een gezond exemplaar? Hier komt de oplossing: een skinny variant krijg je door het deeg te maken van groentes! Bijvoorbeeld van aubergines of zoete aardappel, je vindt ‘t allebei in deze 3x gezonde quiche.

Zin om nog meer gezond te doen? Wij hebben een hele categorie met Skinny Six-recepten, bestaande uit 6 ingrediënten! Probeer bijvoorbeeld eens deze nasi van bloemkoolrijst.

1. Auberginequiche met feta 

Zoals hierboven al vermeld, we maken deze quiche niet met bladerdeeg maar met aubergine-vellen! Hartstikke origineel én gezond.

Auberginequiche met feta

2. Vegetarische quiche Lorraine 

Wil je een avondje je vrienden verrassen met een originele en vegetarische quiche? Deze quiche Lorraine met zongedroogde tomaten in plaats van spekjes, zonnebloempitten en cottage cheese lijkt ons een goeie optie! Deze keer maken we ‘m niet met groentedeeg, maar met havermout!

Quiche lorraine

3. Zoete aardappelquiche uit ‘Het vriezerproof’ – kookboek

We sluiten deze 3x gezonde quiche af met een gezonde hartige taart met zoete aardappel in de hoofdrol. Deze zoete aardappelquiche komt uit Het vriezerproof-kookboek. En zoals de titel van het kookboek al doet vermoeden; je kunt deze quiche tot twee maanden in de vriezer bewaren!

Zoete aardappelquiche

 

Dit recept is geschreven op 21-11-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member