×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Lasagne uit de pan met witte saus

Gesponsord – Oeh, wat krijg ik (Nina) vaak de vraag of dat nou werkt, ‘zo’n afzuigkap in je kookplaat’. Het antwoord is JA. En dat bewijs ik weer even met dit recept voor lasagne uit de pan met witte saus :).

Ik kook nu al járen met de ComboHob van AEG in het midden van mijn inductie-kookplaat en dit ding zuigt de kooklucht echt als de beste weg, zo hoppa via de kruipruimte onder mijn huis naar buiten toe. Nooit last van beslagen ramen of intense kookluchten in mijn huis! En dat terwijl ik een open keuken heb, met direct mijn zithoek ernaast. No problemo! Enne, heel eerlijk, ik vind het ComboHob-systeem een stuk mooier dan zo’n enorme zwevende afzuigkap boven je kookeiland. En schoonmaken? Easy peasy, ik haal het filtersysteem eruit en draai dat zo mee in de vaatwasser.

Als je swipe’t zie je een foto van de ComboHob in actie, maar nog beter kun je even op onze Instagram waarin we dit lekkere recept maken, dan zie je ‘m pas echt in actie. Hier vind je een overzichtspagina van alle ComboHob’s!

Oké, en nu even door naar het recept. We maken vandaag een lasagne uit de pan. Lekker makkelijk, je hebt nauwelijks afwas. Ditmaal gaan we niet voor een klassieke rode saus, maar maken we een bechamelsaus en houden we de lasagne verder lekker lente-achtig met spinazie en tuinerwtjes en wat citroenrasp. Aanrader!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 19-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member