×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Baked brie risotto

Baked brie én risotto in een gerecht, zie hier alles wat je nodig hebt in je leven 😜. Dit is echt net zo lekker als ‘t klinkt. Nee, het is NOG beter dan ‘t klinkt. Romig, smaakvol, lekker, snel, makkelijk.. en zeiden we al romig? Als je nu denkt, goh, maar risotto maken is toch echt een heel gedoe? Nou, dan kunnen we je gelijk geruststellen. Deze baked brie risotto maak je namelijk in de oven. Het enige wat je hoeft te doen is de boel bij elkaar te gooien in een ovenschaal. Ja, echt, that’s it! Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet?!

Wat is dan die ‘boel’ wat in deze baked brie risotto gaat? Nou, dat zijn 6 ingrediënten. Risottorijst, groentebouillon, groene aspergetips, brie, verse tijm en citroen. Dat is alles wat je nodig hebt! Deze baked brie risotto gaat vervolgens 40 minuutjes de oven in. Je roert ‘t even door elkaar en.. aanvallen maar! En ook zo fijn: er staan geen stapels vieze pannen op je te wachten als je klaar bent met eten. Alleen even de ovenschaal boenen en klaar is Kees!

Mocht je gek zijn op van die makkelijke recepten zonder veel afwas, dan hebben we nog meer pareltjes voor je klaarstaan. Wat dacht je van deze one ovenpot pasta?

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-05-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member